Kirja

Kirja nimeltä Nea Kreetalla

Rakastumista, tunteiden myllertämistä, vihaa, kipua. Kirjan juoneen pääsi heti alusta alkaen kiinni. Miten rakkaus onkaan, niin vaikea sana.
 Kirjan päähenkilä Nea yksinhuoltaja äiti isossa firmassa töissä, Löytää ihanan miehen itselleen. Lomalle lähdetään pitämään hauskaa pilke silmäkulmassa, Kreeta nii kaunis maa. Siellähän rakkaus oikein syttyy. Kaikki on uutta, koska kumppani on vielä uusi tuttavuus, mutta luotat häneen todella paljon. Ihanassa merivedessä uiden ja auinkoa ottaen. Kreikkalainen ruoka saa hymysi huulille. Kukapa ei ruokaa rakastaisi. Mutta kaikki muuttuu, ihani mies ei olekkaan se ihana mies. Sinua on huijattu vai onko?
 Minne hän katoaa vieden kaiken säästämäsi rahat jotka olivat yhteisessä tallekelokerossa, hän jättää sinulle vain hotellilaskun maksettavaksi. Onneksi loman aikana tutustut vanhempaan herras mieheen joka on tukenasi ja turvanasi. Loma ei saa loppua näin.
Tavattuasi petturi miehen uudelleen paikassa jossa ajattelit, että hän ei ikinä tulisi sinua vastaan. Sait suuttumuksesi purettua häneen se viha mikä sisälläsi kävi, miksi hän teki sinulle näin? Vastauksen saatuasi saatoit ehkä ymmärtää häntä. Halusit vain unohtaa ja jatkaa elämääsi. Vielä viimeisen lomaviikon aika ehdit rakastumaan vaikka päätit, että näin ei saa käydä yhden petturin jälkeen. Rakkaus se jatkuu vielä.

Valitsin kirjan, koska halusin lukea romantiikkaa. Ja tämä kirja löytyi kirjastosta sydänmerkillä varustettuna. Tarina oli ihan vaikuttava. Juuri sellainen mitä nuorenakin olen lukenut.

Kommentit